ARThings

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre
ARTShirt
-15%

Tricou PROGRAMMER

280,00 Lei 238,00 Lei
ARTShirt
-15%

Tricou ANTIDOT

280,00 Lei 238,00 Lei
(2) Review-uri
Aici vei gasi idei  si produse inovatoare care folosesc noile tehnologii introduse pe dispozitivele mobile, in special Realitatea Augmentata.

Realitatea augmentată, sau AR, este o tehnologie care suprapune intrarea senzorială creată digital (sunet, grafică, video sau date GPS) pe un cadru din lumea reală. Când este vizualizat printr-un smartphone, tabletă sau căști digitale cu software-ul adecvat instalat, utilizatorul este transportat aproape magic într-un amestec de lumi fizice și digitale. Realitatea augmentată diferă de Realitatea Virtuală(VR), prin faptul că VR scufundă utilizatorul într-un mediu total digital.


Pentru ca un dispozitiv sa fie compatibil cu noua tehnologie AR, acesta trebuie sa indeplineasca anumite criterii. Pe scurt, înseamnă că a trecut procesul de certificare.

Certificarea este importantă pentru ca utilizatorii să aibă o experiență bună cu aplicația AR. Acest lucru este legat în principal de urmărirea sensibilă a mișcării, care se realizează prin combinarea imaginii camerei și a senzorului de mișcare pentru a determina modul în care dispozitivul utilizatorului se deplasează prin lumea reală.

Pentru a certifica fiecare dispozitiv, se verifică calitatea camerei, a senzorilor de mișcare și a arhitecturii de proiectare pentru a asigura funcționarea conform așteptărilor. De asemenea, dispozitivul trebuie să aibă un procesor suficient de puternic care să se integreze cu designul hardware pentru a asigura performanțe bune și calcule eficiente în timp real.

Firmele care dezvolta tehnologia AR, lucreaza in în permanență cu producătorii pentru a se asigura că hardware-ul și proiectele software îndeplinesc aceste cerințe, pentru a oferi experiente grozave utilizatorilor.

>>Lista cu dispozitive mobile compatibile ARTSHIRT<<
Produsele ARTShirt, se pot vizualiza pe minim Android 10(API level 29+) sau macOS 10.14+ (XCode 11+)

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!