Testimoniale

Când mă gândesc la un IT-ist am o reprezentare a abstractului,matematicianului, analiticului,  exactului, rigidului, programatorului, și recunosc, a tocilarului ușor ursuz și apăsat de calcule.
Când mă gândesc la Monica (manager ITsMAGIC) am reprezentarea frumuseții, delicateții, inspirației, dăruirii, veseliei, voioșiei, prosperității, inventivității, măiestriei, artistei, plăcerii de a fi in slujba copiilor. 
Magia ei a imprimat tot ce înseamnă ITsMAGIC: programe, profesori, materiale, mijloace, resurse, COPII.
Mă simt binecuvântată că e parte din viața mea și a copiilor Școlar As!
Dana, fondator Școlar As

Magia Cursurilor de programare și robotică nu se obține cu o bagheta magică ci cu multă inspirație, muncă și dăruire, toate având ca resursă dragostea voastră pentru copii. Suntem recunoscători că sunteți partenerii nostri!
Miruna, pedagog Școlar As 
In belșugul de virtual și de inteligență artificială este o șansă pentru copiii nostri să fie reali, naturali, inteligenți și autentici exact așa cum sunt facilitatorii ITsMAGIC. Vă prețuim și vă iubim!
Andreea, profesor Școlar As 


Magice, feerice, încântătoare, minunate, captivante, miraculoase, provocatoare  și misterioase sunt zilele de vineri pentru copiii nostri pentru că se reîntâlnesc cu echipa ITsMAGIC. Bucuria, fericirea și zâmbetul de pe chipul lor tine locul chestionarului de satisfacție. 
Oana, pedagog 


Să exploatezi  creativ și productiv  o resursa naturală este o artă. Asta face ITsMAGIC: captează dorințele și abilitatile  copiilor, le exploatează  și le alchimizeaza. 
Felicitări!

Cerasela, profesor Școlar As , mama lui Darius
Testimoniale cursuri IT
ITsMAGIC

ITsMAGIC RMX

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!