Testimoniale


31.05.2021 - Testimonial  cules de pe pagina de facebook ITsMAGIC
Claudiu Bejan, este tatal studentei noastre Elmira, care s-a alaturat ITsMAGIC de pe vremea cand invata sa scrie si sa citeasca. 
Elmira este o fetita minunata. Amestec de jovialitate, dragalasenie, ghidusie, perseverenta si inteligenta sclipitoare.
Conform cercetarilor noastre,  invatarea programarii din clase primare, duce la o intelegere usoara a principiilor si o abilitate extraordinara in rezolvarea problemelor logice din orice domeniu. 
Am putea numi extrasul urmator, RAPORT de PROGRES Elmira Bejan 2017 - 2021:)

Extras facebook ITsMAGIC:
Îti aduci aduci aminte Monica Mateescu, de vremurile când Elmira nici nu știa să citească și tu o învățai să convertească din zecimal în binar !!! Și îi citeai testele ca să poată răspunde ! Elmira a parcurs un drum frumos, în care tu si "It's Magic" ați contribuit din plin cu magia ta ! Mulțu..🤗🥰💐
#ITsMAGIC. #MonicaMateescu


Extras facebook ITsMAGIC:
Când mă gândesc la un IT-ist am o reprezentare a abstractului,matematicianului, analiticului,  exactului, rigidului, programatorului, și recunosc, a tocilarului ușor ursuz și apăsat de calcule.
Când mă gândesc la Monica (manager ITsMAGIC) am reprezentarea frumuseții, delicateții, inspirației, dăruirii, veseliei, voioșiei, prosperității, inventivității, măiestriei, artistei, plăcerii de a fi in slujba copiilor. 
Magia ei a imprimat tot ce înseamnă ITsMAGIC: programe, profesori, materiale, mijloace, resurse, COPII.
Mă simt binecuvântată că e parte din viața mea și a copiilor Școlar As!
Dana, fondator Școlar As

Extras facebook ITsMAGIC:


Recomandare afterschool Scolar As:
Magia Cursurilor de programare și robotică nu se obține cu o bagheta magică ci cu multă inspirație, muncă și dăruire, toate având ca resursă dragostea voastră pentru copii. Suntem recunoscători că sunteți partenerii nostri!
Miruna, pedagog Școlar As 


Extras facebook ITsMAGIC:


Recomandare Afterschool Scolar As
In belșugul de virtual și de inteligență artificială este o șansă pentru copiii nostri să fie reali, naturali, inteligenți și autentici exact așa cum sunt facilitatorii ITsMAGIC. Vă prețuim și vă iubim!
Andreea, profesor Școlar As 


Magice, feerice, încântătoare, minunate, captivante, miraculoase, provocatoare  și misterioase sunt zilele de vineri pentru copiii nostri pentru că se reîntâlnesc cu echipa ITsMAGIC. Bucuria, fericirea și zâmbetul de pe chipul lor tine locul chestionarului de satisfacție. 
Oana, pedagog 


Să exploatezi  creativ și productiv  o resursa naturală este o artă. Asta face ITsMAGIC: captează dorințele și abilitatile  copiilor, le exploatează  și le alchimizeaza. 
Felicitări!

Cerasela, profesor Școlar As , mama lui Darius
Testimoniale cursuri IT

RMX ITsMAGIC

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!