JAVA ORACLE || Online

ITiger®
520,00 Lei

Java sta la baza stilului nostru de viață digital.
Java este arhitectura celor mai bune aplicații din lume
Este platforma pentru lansarea carierei, explorarea interfețelor uman-digital si pentru deblocarea inovației peste tot - de la garaje la organizații globale.

Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-3 zile

Cod Produs: 21-1683 Ai nevoie de ajutor? 0730557078 / 0213466517
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Cursuri  JAVA, - pregatire diploma ORACLE
Nr sedinte/abonament: 5
Varsta recomandata: 13+

Când vine vorba de dezvoltarea abilităților de programare pe calculator, învățarea Java te va duce dincolo de jocurile copilăriei. Cunoașterea Java va fi un avantaj clar în viitoarea ta carieră. Când înveți Java, înveți mai mult decât un limbaj de programare, deoarece Java este o platformă tehnologică cu multe capabilități interconectate care pot oferi abilități de ultimă generație, la cerere. De fapt, Java este leader pe lista celor mai populare zece limbaje de programare.

Pe parcursul a 32 sedinte, vei invata progresiv, fundamentele programarii orientate pe obiect cu elemente vizuale 3D, folosind Alice3 de la Oracle si limbajul de programre, JAVA.

Java este un limbaj de programare și o platformă de calcul lansată pentru prima dată de Sun Microsystems în 1995. Există o mulțime de aplicații și site-uri web care nu vor funcționa decât dacă ai instalat Java și, in fiecare zi sunt create mai multe si mai multe aplicatii folosind JAVA. Java este rapid, sigur și de încredere. De la laptopuri la centre de date, console de jocuri la supercomputere științifice, telefoane mobile la internet, Java este peste tot!
Alice este un mediu inovator de programare bazat pe blocuri, care facilitează crearea de animații, construirea de narațiuni interactive sau programarea jocurilor simple în 3D. Spre deosebire de multe dintre aplicațiile de codare bazate pe puzzle, Alice motivează învățarea prin explorare creativă. Alice este proiectată să învețe abilități de gândire logică și de calcul, principii fundamentale ale programării și să fie o primă expunere la programarea orientată pe obiecte. 

La sfarsitul cursului, vei avea abilitatea de a scrie cod clar si functional si vei obtine o diploma internationala de participare la cursurile JAVA.
Cunostintele obtinute la acest curs sunt o baza solida pentru nivelul urmator, cursul JAVA fundamentals, facilitand obtinerea diplomei JAVA de la Oracle.


Invata JAVA de la dezvoltatori de software profesioniști cu experiență.
Grupa va contine 6-10 copii, cursurile se desfasoara numai in conditiile inscrierii a min 6 copii/grupa.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!