ARThings

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre
ARThings - ARTShirt
-7%

Tricou ANTIDOT

149,00 Lei 139,00 Lei
ARThings - Tricou cu Realitate Augmentata Butterfly Feelings
-7%

Tricou FEELINGS

149,00 Lei 139,00 Lei
ARThings - ARTShirt Wings - Tricou smart cu realitate augmentata
-7%

Tricou WINGS

149,00 Lei 139,00 Lei
Tricou cu Realitate Augmentata || Harta Romaniei cu Realitate Augmenta.
Concept unic, conceput si fabricat in ROMANIA.
Aici vei gasi idei  si produse inovatoare care folosesc noile tehnologii introduse pe dispozitivele mobile, in special Realitatea Augmentata.

Realitatea augmentată, sau AR, este o tehnologie care suprapune intrarea senzorială creată digital (sunet, grafică, video sau date GPS) pe un cadru din lumea reală. Când este vizualizat printr-un smartphone, tabletă sau căști digitale cu software-ul adecvat instalat, utilizatorul este transportat aproape magic într-un amestec de lumi fizice și digitale. Realitatea augmentată diferă de Realitatea Virtuală(VR), prin faptul că VR scufundă utilizatorul într-un mediu total digital.


Pentru ca un dispozitiv sa fie compatibil cu noua tehnologie AR, acesta trebuie sa indeplineasca anumite criterii. Pe scurt, înseamnă că a trecut procesul de certificare.

Certificarea este importantă pentru ca utilizatorii să aibă o experiență bună cu aplicația AR. Acest lucru este legat în principal de urmărirea sensibilă a mișcării, care se realizează prin combinarea imaginii camerei și a senzorului de mișcare pentru a determina modul în care dispozitivul utilizatorului se deplasează prin lumea reală.

Pentru a certifica fiecare dispozitiv, se verifică calitatea camerei, a senzorilor de mișcare și a arhitecturii de proiectare pentru a asigura funcționarea conform așteptărilor. De asemenea, dispozitivul trebuie să aibă un procesor suficient de puternic care să se integreze cu designul hardware pentru a asigura performanțe bune și calcule eficiente în timp real.

Firmele care dezvolta tehnologia AR, lucreaza in în permanență cu producătorii pentru a se asigura că hardware-ul și proiectele software îndeplinesc aceste cerințe, pentru a oferi experiente grozave utilizatorilor.

Compatibilitate digitala:
Daca puteti vizualiza in google play sau appStore aplicatia(gratuita) ARTShirt sau ARMap pe dispozitivul dvs. mobil, atunci aveti un telefon compatibil.
>> Lista cu Dispozitive compatibile Android <<
>> Lista cu Dispozitive compatibile iOS <<
Android 10(API level 29+) sau macOS 10.14+ (XCode 11+) 

Aplicatiile sunt in in limba romana!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!